Inspiratie

Op deze pagina vind je links naar achtergrondinformatie over hechtingsproblemen, de werking van het brein en zenuwstelsel en inspirerende blogs, filmpjes, meditaties, podcasts en meer.

Podcast met Kara Moon

In deze podcast ga ik in gesprek met Kara Moon, selflove en mindset coach. Kara heeft de missie om zoveel mogelijk vrouwen weer te laten verbinden met hun eigen kern en hen te helpen herinneren wie ze werkelijk zijn. Dit doet zij door hen te begeleiden bij het ontdekken en najagen van hun eigen doelen en dromen. 

In deze podcast duiken we samen diep in het hart van verlatingsangst. Als ervaringsdeskundigen gaan we openhartig in gesprek over de complexiteit van verlatingsangst. We verkennen hoe dit emotionele aspect invloed kan hebben op zowel je leven als je relaties. Maar nog belangrijker: we laten je zien hoe je het kan overwinnen. 

Wil je meer info over het werk van Kara Moon? Bezoek dan haar site: https://www.karamoon.nl

Klik op onderstaande knop om de podcast te beluisteren:

Filmpjes


Meditaties en meer...

Yoga Nidra
Yoga Nidra is een vorm van yoga om hele diepe ontspanning te ervaren. Dit is een mooie manier om het zenuwstelsel te kalmeren. En als je niet zo van bewegen houdt dan heb je geluk. Bij deze yogasoort hoef je alleen maar te liggen. Deze versie van House of Deeprelax op Spotify is zeker de moeite waard!