Vrouwelijke kracht


Waarom ben je toch zo onzeker in de liefde terwijl je dat op andere gebieden zoals je werk niet bent?

Het probleem is dat er in de liefde vaak pijnlijke emoties uit het verleden omhoog komen. Nare ervaringen in je jeugd of in vorige relaties hebben hun sporen achter gelaten. Keer op keer word je getriggerd in die oude pijn waardoor wantrouwen, angst en onzekerheid de boventoon voeren. Je wil zo graag kunnen genieten van de liefde. Maar hoe?

Elke keer dat verlatingsangst het overneemt ben je niet meer in verbinding met jouw kern, jouw innerlijke krachtbron. Je bent als het ware afgesneden van de wijsheid binnenin jezelf. Je voelt je afhankelijk, onzeker, kwetsbaar en emotioneel instabiel. Dat is niet hoe jij in essentie bent. 

Ik kan jou helpen zodat jij niet langer blijft vastzitten in drama die zich continu herhaalt. Met behulp van coaching leer ik jou hoe je kan leven vanuit jouw vrouwelijke energie. 

Vrouwelijke energie is intuïtief, zacht, puur, stromend, vol vertrouwen, overgave aan het moment, vanuit gevoel, liefdevol, begripvol, aantrekkelijk, sensueel, voedend en verzorgend. Je herkent het bijvoorbeeld in de momenten dat je flow ervaart. Je merkt dan dat alles wat je doet moeiteloos gaat. Wanneer je in een flow zit ben je ontvankelijk voor inspiratie en ben je creatief. Dat is pure vrouwelijke energie, creatiekracht. 

Dit is slechts een voorbeeld van hoe jij kan leven vanuit jouw vrouwelijke kracht.  

In de coaching ontdek je dat deze zachte energie nog veel vrijer kan stromen wanneer je pijnlijke emoties hebt verwerkt die nu nog als blokkades vastzitten in jouw systeem. Je leert daarbij hoe je het verschil kan maken tussen handelen vanuit angst en vanuit intuïtie en hoe je kan transformeren naar jouw authentieke zelf, waardoor verlatingsangst naar de achtergrond verdwijnt omdat jij je heerlijk vrouwelijk, aantrekkelijk en vol vertrouwen voelt in de liefde.

Jij bent al de belichaming van liefde. Het enige dat nog nodig is is de sluier oplichten zodat jij gaat stralen.  

Gratis E-book

Wil je alvast tips over hoe je met triggers om kan gaan? 

Deze praktische gids is jouw E.H.B.O

Eerste Hulp Bij Onrust in de liefde - Vraag hier jouw gratis exemplaar aan.

Podcast

Wil je ontdekken wat het betekent om te leven vanuit vrouwelijke energie?
Hoe je kan leven vanuit overgave,  sensualiteit, empathie, verzorging en aantrekkingskracht?
Luister dan naar deze podcast op Spotify.